Cuinn is een zeer karakteristieke boxer reu, hij is een echte huishond, een gezinshond maar aan de andere kant is hij een geweldige werkhond die inmiddels aan het trainen is voor IGP 3. Cuinn heeft IPO 1, IGP 2, UV en ZTP behaald en wij zijn daar zeer trots op. Ook vinden wij de gezondheid erg belangrijk vandaar dat wij hem hebben laten onderzoeken op heupdysplasie, spondylose en zijn hart. De resultaten zijn HD A, spondylose vrij ( 0 ) en hart 0. Uiteraard zijn alle medische onderzoeken en behaalde examens in te zien.

Ook zijn wij weleens te vinden op de verschillende shows en Cuinn behaalt daar altijd een U, maar de shows hebben voor ons geen prioriteit. Cuinn is fokzuiver en dus vererft hij geen wit. Met al het bovenstaande hebben wij dan ook besloten Cuinn in te zetten als dekreu en heeft zich inmiddels al bewezen als een goede dekreu en heeft inmiddels al nakomelingen.

 

In februari 2022 worden er pups verwacht uit de combinatie Soof van de Boxerboefjes x Cuinn van de Elzelinahof. Mocht u interesse hebben dan mag er contact op worden genomen met Wendy van Lieshout op telefoonnummer 0618010335.

 

Heeft u interesse in Cuinn als dekreu voor uw teef schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of via het contactformulier.

 

Fred en Chris Kremers-Hermsen